
Aku pon taktau kenapa kali ni rasanya agak gampang. Padahal resepi yang aku guna sama je macam selalu-selalu aku buat. Wah!! selalu la sangat. Bila makan rasa berketul-ketul je dalam perut. Mampat gituk.
Aku taktau apa sebab munyabab kenapa jadik macam tuh. Padahal bahan-bahan sume aku guna yang berkualiti..(ceaaaa..macam ayat iklan da..hahhaa)
resepi doh ( aku guna chef hotel yang bagik) wohooooo~~chef hotel katanya..
sosnya aku guna sos prego oo la la..(konfem la sedap kan)
aku letak sosej banyakkkkkk gilerr (jenama ayamas (jenama glemer tu...)
bawang holland. Holland tu beb. jauh tu..kene naik kapal terbang
Cendawan butang cap ayam wei..ayam brand. Made in China ditanggung halal. Ni pon menyeberang naik tongkang.
Lagi apa? ha..tu lada benggala dari benggala, eh ntah. Cameron highland je kot.
Yang penting, mozarella chesee efek tali2 tu wei...14 hengget seketul kecik yang di beli di supermarket. Apa lagi ni yang tak kene wei..........
Tekanan tau tak jadi, patut boleh habis sebab aku tak makan lunch pon. Mili yang hantu pizza pon makan sket jek. Giler mampat, bantat doh aku tu. Tak naik gebu, tu yang berketul je rasa dalam perut. hahhaha..
Ada lagi 3 keping besarrrrr kat dapo. Sume tak pandang. Petang ni aku nak korek2 topping dia jelah makan cicah sos. Ker sebab aku uli pakai tangan? heheh malas nak keluarkan mixer la konon. ceaaa oo la la~~~
p/s: ilmu kalau tak dipraktikkan akan hilang sket2..Walaupon dulu aku terer bab2 meroti nih, tapi dah lama tinggal tu yang semacam je tuh.
=p

4 comments:
HAHAHAHAHHAHA....tatau naper x bley stop ktawa tang title jer!
kunci,
hahahahaha..
Tak mandi pagi kot?
uhukkk....
ops, bocor rahsia..haha
Post a Comment